Basket Kamp Kolašin: Škola budućih asova

Preostalo je nešto više od 20 dana do početka Šestog Košarkaškog kampa „Lovćen Osiguranje Basket Kamp Kolašin“. Sa zadovoljstvom možemo da istaknemo da su se autoritet i košarkaško-trenažna moć Kampa, sačuvali i u vremenima kada su brojne slične manifestacije zastale i otkazale svoje sadržaje i ponude.

Potvrda toga je i veliko interesovanje za Šesti Košarkaški kamp „Kolašin 2020“ koji će početi 19 jula i imati dvije smjene. III smjena je rezervisana za II Skills Academy Individualni Košarkaški Kamp Kolašin koji je prošle sezone izazvao veliko interesovanje. Na početku kampanje za ovogodišnji Kamp imali smo dva oslonca. Prvi oslonac su bili naše iskustvo, naše znanje i kvalitet, kao i naši prijatelji koje smo stekli u dosadašnjem trajanju Kampa. Drugi naš oslonac je naš domaćin – Kolašin. Grad koji se izborio da ostane netaknut koronom, vazdušna banja sa tradicijom zdrave i uređene životne sredine, moderna i odgovarajuća sportsko-turistička inrastruktura sa ljubaznim domaćinima.

Ovoga ljeta svi košarkaški putevi vode u Kolašin. Na pripremama su već bile pionirska i juniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore. Jul i početak avgusta će obilježiti naš Kamp, a nakon toga su najavljene i pripreme vrunskih košarkaških ekipa. Sve to potvrdjuje da se u Kolašinu našla mjera sportsko-turističkog boravka sa dodatnim oprezom koji garantuje bezbjednost i sigurnost od svih izazova epidemije.

Jednom riječju – u Kolašinu se boravi i trenira najzdravije i najsigurnije.

Vjerujemo da će i to biti dodatni razlog da se iskoristi preostali mjesec dana i da se donese odluka DA BUDETE UČESNIK ŠESTOG KOŠARKAŠKOG  KAMPA  „LOVĆEN OSIGURANJE BASKET KAMP KOLAŠIN 2020“

Vidimo se na poligonu u Kolašinu…

Kamp je namijenjen je za dječake i djevočice uzrasta od 9-18 godina.
Raspored smjena je sljedeći:

19.07 do 25.07. (I smjena)

25.07. do 31.07. (II smjena)

Juventus i Barselona se dogovorili, Miralem Pjanić i Arturo Melo prošli ljekarske preglede

PAO zainteresovan za beka Bajerna