Miloš Raonić: Razmišljao sam da dođem u Crnu Goru ali…

Kanadski teniser, rođen u Podgorici Miloš Raonić kazao je da je imao poziv od Novaka Đokovića da bude učesnik “Adrija tura” u Tivtu – te da je dugo razmišljao da li da prihvati učešće.

“Nikada nisam igrao pred većinom mojih rođaka, pred mojom bakom, tetkama, stričevima… Razmišljao sam, ali ako će US open da se održi, ipak sam odlučio da ne idem u Evropu, pa nazad. Osjećao sam da je to nepotreban rizik”, kazao je Raonić za kanadski TSN.

Turnir u Tivtu na kraju nije održan pa je cijela manifestacija propala.

“Mislio sam da će većina manifestacija biti bez publike, ali da će za vrijeme boravka u Crnoj Gori biti prilike za neka okupljanja i druženje. Lično, ne bih se osjećao ugodno posebno na tim promotivnim aktivnostima, kakvih je bilo”, rekao je Raonić. 

On je dodao da će Novaku sada trebati vremena da povrati povjerenje teniske javnostl.

“Znam da je Novak bio jedan od onih koji je bio protiv ideje o US openu, rekao je da ne vidi kako Grend slem turnir može da se održi pod tim uslovima. Poslije svega što se dogodilo njegovo mišljenje o tome više nema mnogo težine, ne stoji mnogo iza toga… Za druge stvari, mislim da je vodio igrače na pozitivan način, ali ako gledamo sada ovu situaciju, biće mu potrebno vrijeme da povrati povjerenje“, rekao je Raonić I naglasio da su komentari Srđana Đokovića, prema Grigoru Dimitrovu nekorektni.

PAO zainteresovan za beka Bajerna

Šakota: Zdravstveni problemi? Nije tačno…