Beker: Ne volim miševe; Kirjos: Boris nije baš najpametniji

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker zamjerio je teniseru Niku Kirjosu što javno kritikuje svoje kolege.

“Ne volim miševe! Svako ko kritikuje kolege sportiste nije moj prijatelj! Pogledate se u ogledalo i mislite da ste bolji od nas”, napisao je Beker na Tviteru.

Ubrzo je stigao odgovor od Kirjosa:

“Zaboga Borise, ne takmičim se i ne želim nikoga da bacim vukovima. Globalna je pandemija i ako je neko idiot kao Saša i uradi to što je uradio, naravno da ću ga prozvati. Jednostavno je”, rekao je Kirojs misleći na Zvereva, koji je prije nekoliko dana viđen u provodu, iako je kazao da ide u izolaciju poslije učešća a turnirima u Beogradu i Zadru.

Tu nije bio kraj javne prepirke.

“Svi živimo u pandemiji koja se zove kovid-19. Užasno je što je ubila toliko ljudi. Trebalo bi da zaštitimo svoju porodicu i voljene i da pratimo savete, ali i dalje ne volim miševe”, odgovorio je Beker.

Zverev mu je potom odgovorio:

“Na čudan način vidiš situaciju, šampione. Ja se samo brinem za ljude. I to dok moja porodica i porodice širom svijeta rade ono što bi trebalo, a onda dođa jedna guska i mlatara rukama, e onda ću nešto da kažem. Boris Beker je veći glupan nego što sam mislio. Ima dobre voleje, ali očigledno nije baš najpametniji”.

Legendarni njemački teniser je objasnio svoj stav.

“Postoji nepisano pravilo između sportista. Šta god da se desi na terenu ostaje u svlačionicama. Niko o tome ne priča (javno)”, napisao je Beker.

“Volio bih da vidim da Nik Kirjos ostvario svoj puni potencijal i osvoji Grend slem. On bi bio sjajan uticaj na mlade ljude svijeta ako bi se bavio problemima vezanim za jednakost/rasu/porijeklo. Postani muško, dječko, i pokaži se”, završio je Beker.

Inter predstavio dres za narednu sezonu

Benfika nudi posao Poketinu