Crna Gora zakazala prijateljske mečeve sa Letonijom i Kazahstanom

Fudbaleri Crne Gore odigraće u oktobru i novembru, osim mečeva u UEFA Ligi nacija, i dvije prijateljske utakmice, sa Letonijom i Kazahstanom.

Prijateljski duel sa Letonijom, prvobitno zakazan za 26. mart, pomjeren je za 7. oktobar na Gradskom stadionu u Podgorici.

Nešto više od mjesec kasnije, 11. novembra, Podgoricu stiže reprezentacija Kazahstana.

,,Sokoli“ imaju dobra iskustva iz prethodnih duela sa Letonijom i Kazahstanom.

Crna Gora je sa Letonijom igrala, takođe prijateljski meč, 15. avgusta 2012. godine, kada je u Podgorici slavila sa 2:0, golovima Stevana Jovetića i Filipa Kasalice.

Crna Gora i Kazahstan sastali su se tri puta do sada i “sokoli” imaju savršen učinak u tim mečevima. Prvi, odigran 27. maja 2008. godine u Podgorici, bio je prijateljskog karaktera, a u pobjedi od 3:0 golove su postigli Radomir Đalović (dva) i Nikola Drinčić.

Naredna dva duela sa reprezentacijom države iz bivšeg Sovjetskog Saveza ,,sokoli“ su odigrali su sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. U oktobru 2016. godine na Gradskom stadionu u Podgorici, Crna Gora je slavila sa 5:0 golovima Žarka Tomaševića, Nikole Vukčevića, Stevana Jovetića, Fatosa Bećiraja i Stefana Savića. Nepunu godinu kasnije, ,,sokoli“ su ponovo bili ubjedljivi, ovog puta u Astani, gdje su upisali trijumf od 3:0, uz golove Marka Vešovića, Fatosa Bećiraja i Marka Simića.

KK Podgorica

KK Podgorica i KK Play off potpisali ugovor o saradnji

Kalates

Zvanično: Kalates napustio Panatinaikos