Skols: Junajtedu su potrebni napadač i štoper

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Pol Skols kazao je da su “đavolima” potrebni još jedan štoper i napadač kako bi bili u rangu sa Liverpulom.

Junajted u nastavku sezone igra odlično – tim Ole Gunara Solskjera osvojio je 10 od 12 bodova i dalje je u igri za plasman u Ligu šampiona.

“Jasno je da je Liverpul i dalje u velikoj prednosti u odnosu na Junajted, bodovna razlika sve govori. Naravno, tu je i Siti. Međutim, ne mislim da su te ekipe nedostižne za Junajted”, rekao je Skols.

“Prije smo govorili o tome da Junajtedu treba još pet igrača da bi se takmičio sa najboljima, ali sada bih rekao da su im potrebna tek dva. Ono što nam je potrebno je jedan klasični centralni napadač i još jedan štoper koji bi igrao u paru sa Harijem Megvajerom. Viktor Lindelef nije loš, ali njegov nedostatak brzine ne pomaže Megvajeru u nekim situacijama. Njemu bi odgovarao fizički dominantan štoper, kao što su bili Jap Stam ili Rio Ferdinand. Cijeli tim bi od toga profitirao”, rekao je nekadašnji engleski reprezentativac. 

Van Dajk

Van Dajk: Zbog Klopa sam došao u Liverpul

Klop: Bajern i Siti su favoriti za osvajanje Lige šampiona