Šćekić nakon korone: Nisam mogao da ustanem iz kreveta

Crnogorski reprezentativac, fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić pobjedio je koronavirus.

Šćekić je počeo lagano da trenira i u ponedjeljak će krenuti na pripreme na Zlatibor.

Vezista “sokola” kaže da period oporavna nije bio lak. Imao je sve teške oblike simptoma – visoka temperatura, malaksalost, bol u grudima, zglobovima i mišićima, praćen kašljem.

“Osjetio sam neprijatnosti nakon finala Kupa. Sve je ukazivalo na koronavirus. Testiran sam i nalaz je bio pozitivan. Tri-četiri dana imao sam zdravstvenih problema. Sve ono što prati Covid-19. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Lično sam se uvjerio koliko ovaj virus zna da bude težak. Zato apelujem na sve ljude da se čuvaju”, rekao je Šćekić za “Pobjedu”.

“Poslije nekoliko dana izborio sam se sa bolešću. Ponovo sam testiran. Rezultati su drugi put bili negativni. Sada je sve u redu. Nemam nikakvih smetnji. Počeo sam da treniram, ispočetka malo sam, a potom i sa ekipom. Sve ide svojim tokom,kazao je Šćekić.

Za razliku od Šćekića mnogi fudbaleri su se daleko teže izborili sa virusom.

“Kod mene nije bio takav slučaj. Čim je virus prošao, mogao sam da radim sve normalno. Nisam imao nikakvih smetnji ni tokom prvih treninga. I sada radim punim intenzitetom na pripremama Partizana”, rekao je Šćekić.

Vlado Šćepanović: Volio bih da u Partizanu imam igrača kao što sam bio ja

Stešević otišao: Edis Mulalić novi trener Dečića?