Vlado Šćepanović: Volio bih da u Partizanu imam igrača kao što sam bio ja

Nakon odlaska iz Budućnosti krajem 2016-te godine Vlado Šćepanović nalazi se na novom trenerskom ispitu od naredne sezone vodiće Partizan.

44-godišnji stručnjak koji će na klupi “crno bijelih” naslijediti Andreu Trinikijerija imao je poruku pred početak priprema….

“Iskreno da vam kažem, ja bih volio da imam igrača kakav sam bio ja. Nisam bio lak za saradnju, ali su svi znali i bili su sto posto sigurni koliko ću da dam na terenu i na treninzima. Svi mi imamo svoj ego, pa donekle i tu sportsku sujetu, nismo lagani za saradnju. Ali, sve dok dajemo sto posto na terenu, to može da se proguta”, rekao je Šćepanović za “Sportski žurnal”.

Najveći rival rođenom Kolašincu biće nekadašnji saigrač iz reprezentacije SRJ Saša Obradović, novi trener Crvene zvezde…

“To je još jedna potvrda da se u tom našem periodu igrala prava košarka. Da su igrači učili pravu košarkašku filozofiju. Sašu cijenim kao trenera i biće mi veoma drago da se sretnemo na terenu. Dok utakmica traje nema sentimentalnosti, ali imam veliko poštovanje prema njemu i njegovom radu”, kazao je Šćepanović.

Partizan je već doveo trojicu igrača: Kodija Milera-Mekintajera, Treja Drekslera i Nemanju Dangubića.

Sljedeće pojačanje biće na poziciji centra – jedna od opcija u reketu je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Matijas Lesor.

Miroslav Nikolić pozitivan na koronavirus

Šćekić nakon korone: Nisam mogao da ustanem iz kreveta