Mesijeva poruka: Igrači moraju da budu samokritični, mi smo Barsa i moramo da pobjeđujemo svuda

Poslie dvije godine dominacije, Barselona je ostala bez titule. “Balugrana” je nakon restarta sezone igrala slabo i ispustila prednost koju je imala u odnosu na Real. Madriđani su taj poklon iskoristili i sinoć osvojili 34. titulu u klupskoj istoriji.

A Barsa je sinoć poražena od Osasune. Nakon meča najbolji igrač Katalonaca, Leo Mesi bio je prilično oštar. Agentinac je poslao snažu poruku.

“Nismo hteli ovako da završimo sezonu ali to predstavlja čitavu našu godinu. Bili smo nestalni, slabi, sa slabim intenzitetom. Izgubili smo mnogo poena i današnja utakmica je bila sumiranje čitave sezone. Moramo da budemo samokritični. Igrači moraju da budu samokritični, mi smo Barsa i moramo da pobjeđujemo svuda. Ne možemo da gledamo na Real, oni su uradili svoj posao ali smo im mi mnogo pomogli”, kaže Leo Mesi posle poraza od Osasune.

Dodao je da u Ligi šampiona ovako Barselona teško može da se nadmeće.

“Ako hoćemo da osvojimo Ligu šampiona moramo mnogo da mijenjamo. Ako nastavimo ovako, izgubićemo od Napolija. Ta utakmica je blizu i mislim da će nam pauza dobro doći da malo raščistimo glave. Januar je bio užasan mjesec za sve. Mislim da smo u Ligi šampiona u četiri meča mogli da preokrenemo sezonu i da dobijemo prave rezultate. Mislim da su ljudi u klubu ovdje ljuti kada vide kakva je sezona, ali to je normalno. Mislim da je to kao i kada smo izgubili od Rome i Liverpula, kada ne pobejđuješ niko nije srećan”, dodao je Mesi.

Sutjeska

Sutjeska: Otpočeo proces testiranja na koronavirus svih zaposlenih u klubu

Zloković se zahvalio ljekarima: Hvala na pozitivnoj energiji, pažnji, snazi…