Uzbuna u Barseloni: Mesi smjenjuje Setijena

Leo Mesi se uključio u izbor novog trenera Katalonskog kluba.

Barselona je već izgubila titulu u Španiji a Argentinski fudbalski superstar želi da spasi klub još jedne blamaže a to je ispadanje iz osmine Lige šampiona od Napolija.

Ono što je sigurno da su dani Kikea Sertijena na klupi Barse odbrojani, tako da ga neće spasiti ni eventualni plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Mesi je prije dvije noći nakon poraza od Osasune i Realove titule javno iskazao nezadovoljstvo.

“Davno sam rekao da će, ako nastavimo na ovakav način, biti veoma teško da osvojimo Ligu šampiona, a pokazalo se da nemamo igru ni da uzmemo Primeru. Ako želimo da se borimo u LŠ, moraćemo da promijenimo mnogo. Ako i prođemo Napoli, kasnije ćemo izgubiti”, kazao je Mesi. 

Iskusni stručnjaka ne brinu najave o eventualnoj smjeni kao ni briga najboleg igrača Barse…

“Uopšte se ne pronalazim u njegovim riječima. Svi nekad kažemo nešto što se pogrešno razumije. U životu postoje svakodnevne situacije koje frustriraju. Ne pridodajem tome previše važnosti- Poruka koju sam primio je da moramo da fokusiramo na takmičenje koje želimo da osvojimo. Osjećaj je da tim nije dao pozitivne sginrale kao što je trebao. Treba nam pauza, da razbistrimo misli i da ponovo budemo ono što jesmo”, kazao je Setijen.

Barselona će sjutra gostovati Alavesu, nakon čega slijedi pauza od tri sedmice do revanša osmine finala Lige šampiona protiv Napolija.

Prvi meč završen je 1:1.

Nikola Kalinić i zvanično u Valensiji

Hamilton kreće prvi na Hungaroringu