Kritikovala Đokovića, pa izbačena sa turnira zbog kršenja Kovid protokola

Američka teniserka Danijela Kolins diskvalifikovana je sa turnira “World TeamTennis” u Zapadnoj Virdžiniji jer je prekršila Kovid protokole.

“Diskvalifikovali smo Kolins nakon što je prekršila Kovid protokole i napustila kompleks. Protokoli su napravljeni kako bi se zdravlje i bezbjednost tenisera stavilo na prvo mjesto”, rekao je prvi čovjek turnira Karlos Silva.

Ona je prošlog mjeseca kritikovala Novaka Đokovića nakon što je on rekao da bi bilo nemoguće igrati na ovogodišnjem US Openu prema Kovid-19 protokolima koji su predložili organizatori.

“Novače ovo je veoma kontradiktorno u odnosu na vaš prethodni komentar, onaj kako bi teniseri koji su u top 100 trebalo da doniraju novac onim slabije plasiranim. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sada imamo sjajnu šansu na US openu, čiji čelni ljudi žele da se turnir održi sa nekim striktnim bezbjednosnim predostrožnostima kako bismo se svi osećali bezbjedno. Ovo je ogromna šansa za igrače da krenu da zarađuju novac, a sada imamo tenisere iz vrha koji govore kako je dovođenje jednog člana stručnog štaba sa sobom teško jer neće biti u mogućnosti da dovedu kompletnu pratnju. Ako je tako bezbjedno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisera, onda mislim da bi trebalo da ih podržimo. Lako je nekome ko je zaradio skoro 150 miliona dolara od turnira u karijeri da kaže drugima šta da rade sa svojim novcem, a onda odbije da igra US open”, napisala je Kolins tada na Instagramu.

Vokap

Vokap ostaje u Žalgirisu

Sličica Džejmsa prodata za 1,84 miliona dolara