Rukometašice Budućnosti u Kolašinu: Odrađen prvi trening, vlada sjajna atmosfera

Budućnost
Budućnost

Rukometašice Budućnosti odradile su u Kolašinu prvi trening u sklopu priprema za narednu sezonu.

“Plave” će u gradu pod Bjelasicom biti naredne dvije nedelje.

Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, sezona bi trebalo da bude otvorena 12. septembra gostovanjem ekipi Podravke u Koprivnici u prvom kolu Lige šampiona.

Foto: Facebook.com/ZRKBuducnost

Poznat je i plan rada u Kolašinu, a otpala je mogućnost da dvostruke šampionke Evrope krajem jula ili početkom avgusta odigraju prijateljske duele protiv slovenačkog Krima. Ukoliko situacija sa koronavirusom to dozvoli, Budućnost će krajem avgusta u Mecu odigrati duele protiv istoimenog francuskog tima.

Očekuje se da ekipa uskoro bude i kompletna nakon što se saigračicama pridruže reprezentativka Srbije Andrea Lekić i Ruskinja Valerija Maslova, koje očekuju rezultat testa na koronavirus koji su radile u svojim zemljama.

Foto: Facebook.com/ZRKBuducnost

“Sjajna atmosfera vlada u našem timu, a i igračice i stručni štab ističu zadovoljstvo zbog činjenice da su ponovo na okupu, uz očekivanje da će se situacija zbog pandemije COVID-19 širom svijeta, stabilizovati u dogledno vrijeme, kako bi sezona počela kada je planirano”, napisali su na zvaničnoj stranici Budućnosti na Fejsbuku.

Čeferin: Ponosan sam na solidarnost, još uvijek nema govora o povratku publike

Raičević

Milivoje Raičević novi igrač Sutjeske