Cvetko Pajković reizabran za predsjednika OSCG

Cvetko Pajković i u naredne četiri godine biće predsjednik OSCG, odlučeno je na Skupštini OSCG.

Pajković je bio jedini kandidat.

Skupštini su prisustvovala 24 delegata sa pravom glasa od ukupno 32, koliko ih broji Skupština OSCG shodno Statutu, a održana je shodno mjerama NKT.

Skupština je usvojila izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem.

Imenovan i Upravni odbor u sastavu: Cvetko Pajković (predsjednik), Nenad Vujanović, Dragan Drobnjak, Darko Prebiračević, Mladen Brnović, Nemanja Zenović, Zoran Kalezić i Miloš Ćulafić kao aktivni sportista.

Delegati Skupštine usvojili su i programske aktivnosti OSCG za period 2020-2021.

Usvojene su propozicije takmičenja za narednu takmičarsku sezonu, ali je Skupština ovlastila Upravni odbor da može donijeti Odluku o izmjeni propozicija takmičenja ukoliko bude dodatnih prijava učesnika, a takođe su usvojene i smjernice za donošenje novog Pravilnika o dodjeli priznanja najboljima i najperspektivnijima.

Skupština je uvrstila kao člana Skupštine OSCG Isa Bećovića ispred OK “Ibar” iz Rožaja, koji je dostavio Rješenje o upisu u registar sportskih organizacija od strane Ministarstva sporta.

Na današnjoj Skupštini prisutni su bili i Balša Radulović ispred Trenerske organizacije, kao i Sonja Simonovska, predsjednica Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore.

Ima li nade za Olimpijske igre 2021. godine ?

Negredo

Kadiz doveo Negreda