Crvena zvezda neće dovoditi Federika Makedu, niti bilo kog drugog napadača, saopšteno je  Tanjugu iz redova srpskog fudbalskog šampiona.

Uprkos medijskim najavama prethodnih dana da bi italijanski napadač Frederiko Makeda mogao da pojača napad Zvezde – stigla je vijest da “crveno bijeli” neće angažovati nekadašnju veliku nadu Mančester junajteda kao ni bilo kog drugog centarfora.

Rukovodstvo šampiona Srbije naglasilo je da ima povjerenja u aktuelne napadače Boaćija, Pavkova, Tomanea i Krstovića, kao i alternativne opcije Bena i Vukanovića.

“U ovom trenutku nema potrebe da dovodimo sedmog špica. Svi ovi igrači primaju platu u Crvenoj zvezdi i moramo voditi računa da dodatno ne opterećujemo budžet za plate. Ne treba zaboraviti da imamo limit na četiri stranca, a mi ih već imamo šest (Sanogo, Kanga, Ben, Boaći, Tomane, Garsija). Nećemo praviti greške iz prošle godine kada smo iz želje da imamo što bolji tim dovodili nove igrače prije nego što odu oni koji su tu. Veliki broj igrača je omogućio veliki roster i lakše osvajanje šampionske titule, ali i mnogim igračima onemogućio da imaju dovoljnu minutažu i pokažu sav kvalitet”, poručuju iz Zvezde.

Leave a Reply