Budućnost je porazom od Dečića otvorila sezonu, ali nema mnogo vremena da žali za duelom protiv Tuzana.

Već u srijedu u Podgoricu stiže Ludogorec u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, za vikend je duel sa Sutjeskom…

“Svaki početak je težak, a u ovom trenutku nismo baš na željenom fizičkom i motivacionom nivou. Odigrali smo slabo protiv Dečića, a kao plod takve igre je stigao neočekivan poraz. Ponekad se dešavaju i ovakve stvari, ali moramo što prije da prevaziđemo ovaj poraz”, kaže trener Mladen Milinković i dodaje.

“Imamo dva dana da evropske utakmice. Ludogorec je prikazao dobru partiju i ostvario ubjedljivu pobedu pred dolazak u Podgoricu. Napravićemo analizu i nastojaćemo da podignemo igrače, a onda nas čeka i derbi sa Sutjeskom”, istakao je Milinković.

Reakcija mora da bude pozitivna.

“Nismo klonuli duhom poslije poraza od Dečića, iako nismo ni srećni što smo izgubili i prikazali blijedu partiju. Ipak, dobro je što je opomena došla u pravom trenutku, u momentu kada sve može da se ispravi vrlo brzo. Očekujem da će sve ovo, kao i zaslužene kritike koje trpi kompletna ekipa biti ogroman motiv da u duelima sa Ludogorecom i Sutjeskom pružimo maksimum, da se borimo za svaku loptu, za svaki pedalj terena. Ciljevi se nisu promijenili nakon neuspjeha na startu šampionata”, zaključio je Milinković.

Leave a Reply