Teški dani u VK Partizan: Treneri i igrači napustili Banjicu

Vaterpolo eks – Ju gigant Partizan i dalje se nalazi u teškoj situaciji, zbog čega su se saopštenjem oglasili treneri i igrači.

Najava da će se tenzije smiriti bio je dolazak Igora Milanovića na poziciju šefa stručnog štaba, prenose srpski mediji.

Međutim…

Treneri i igrači su naveli, da oni ne žele da sarađuju sa rukovodstvom kluba, Mirkom Bradajićem, predsjednikom Upravnog odbora i Tatijanom Rakas, direktorkom.

“Nakon sve intenzivnije priče o dešavanjima u Vaterpolo klubu Partizan i promjenama koje su neophodne kako bi se spriječilo njegovo dalje propadanje Udruženje trenera i igrača VK Partizan i kompletan prvi tim i dalje jednoglasno daje punu podršku inicijativi da se klub uvede u legalne tokove i da se naprave rezovi koji će vratiti Partizan tamo gdje mu je i mesto. Želimo još jednom jasno da se ogradimo od sadašnje nazovi uprave kluba”, piše u saopštenju.

Kako se ističe, poslije prvog pisma u kom je data podrška inicijativi za promjene u klubu, nastavilo se sa još većom opstrukcijom u procesu rada trenera.

“Uslijedio je još veći pritisak i neshvatljivi potezi onih koji vode klub – pravili su se spiskovi podobnih i nepodobnih trenera koji mogu da uđu na bazen. U skladu s tim, treneri i prvi tim će nastaviti sa radom i treninzima na bazenima Sportskog centra „Košutnjak“, jer ne želimo da imamo nikakav kontakt sa ljudima koji sada vode klub, ali želeći da promene dočekamo, ipak, koliko toliko spremni za nove sportske izazove”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je sve manje djece koja žele da treniraju na Banjici.

Saopštenje su potpisali treneri Marko Bašić, Miloš Korolija, Nebojša Mitrić, Aleksandar Nikolić, Safet Hodžić, Siniša Budrak, Nenad Ilić, Nebojša Davidović, Dušan Gajić, Mirko Petrović, Matija Ćulafić i Teodor Bradajić i igrači prvog tima Milutin Belopavlović, Mihajlo Andrin, Milan Bulajić, Andrej Barać, Aleksa Nešić, Aleksandar Timotijević, Branko Kujović, Arsenije Mitrović, Marko Banović, Petar Jakšić, Andreja Sofranac, Luka Šofranac.

Korona u redovima Liverpula: Jedan član “redsa” pozitivan na testu

Mornar počeo pripreme: Pavićević poručio da klub ide ka najvišim ciljevima VIDEO