Janović: Realizovani svi planirani projekti na Cetinju

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je prilikom službene posjete prijestonici Cetinje sa gradonačelnikom, Aleksandrom Kašćelanom otvorio omladinski servis za čiju je rekonstrukciju, kancelarijsku i kompjutersku opremu Ministarstvo opredijelilo blizu 25.000 eura.

Omladinski servis koji je otvoren na Cetinju jedan je od 11 omladinskih servisa koje je Janovićev resor do sada otvorio, a na raspolaganju je za oko 4.000 mladih ljudi.

“Od osnivanja se trudimo da omladini širom Crne Gore obezbijedimo što bolji napredak. Svjesni smo da su mladi budućnost svake države, te vjerujemo da kroz  njihovo osnaživanje kreiramo prosperitetnu Crnu Goru.” istakao je Janović.

foto: ministarstvo sporta i mladih

Pored transparentne podrške koju pruža crnogorskoj omladini, Ministarstvo naročit značaj posvećuje sportskoj infrastrukturi širom Crne Gore, što se jasno vidi iz činjenice da su do sada samo na Cetinju realizovana čak četiri projekta za koje je Ministarstvo izdvojilo oko 80.000 eura, a koja su dostupna za oko 17.000 stanovnika.

“Zadovoljan sam do sada učinjenim kako na polju sportske infrastrukture, tako i na polju omladinske politike. Nastavljamo da ulažemo u našu državu, našu omladinu i sportiste”, nagalašava Janović.

Košarka u drugoj brzini

Gačević za snažniji Mornar