Bakić: Pravi pristup je ključ utakmice, nemamo više luksuz da ikome prijetimo

Fudbalska reprezentacija Crne Gore uveliko se priprema za meč sa Kiprom koji je na programu u subotu od 18 sati.

“Crveni” neće moći računati na Vešovića, Tomaševića i Mugoše, Dino Islamović će se ekipi pridružiti na Kipru, dok je upitan i dolazak Simića zbog administrativnih problema.

“Polako pojačavamo ritam treninga. Bićemo spremni za Kipar, ne vidim razlog da bude drugačije. Svima nam je drago što smo tu – dugo je trajala pauza, nedostajalo nam je ovo, puno nam znači reprezentacija. Posebna je čast i zadovoljstvo nastupati za nacionalni tim – kaže vezista belgijskog Muskrona Marko Bakić.

Izjava selektora Faruka Hadžibegića da želi svih šest pobjeda u grupi sa Kiprom, Luksemburgom i Azerbejdžanom, nekako je obilježila ovo okupljanje.

“Mislim da je to normalna zamisao kojom moramo da krenemo u Ligu nacija. Jer, bez takve ideje ne možemo ni da napravimo povoljan rezultat. Sada, da li će to biti šest pobjeda – vidjećemo. Šest utakmica nas čeka, moramo da idemo jednu po jednu, jer više nema taj luksuz da možemo nekom da prijetimo i da idemo na tu kartu”, kaže Bakić i dodaje:

“Pravi pristup svakoj utakmici je ključ, onda tih šest trijumfa nije nemoguće dostići. Naravno, cilj je da budemo prvi i to ne treba da krijemo”, jasan je 26-godišnji fudbaler, bivši član Mogrena, Torina, Fiorentine, Brage…

Arsenal doveo i trećeg Brazilca

Van de Bek u čast prijatelja uzima broj 34 u Junajtedu