Bejl ponovo “izigrao” Real i Zidana

Geret Bejl je trebalo ove nedjelje da se sastane u četiri oka sa Zinedinom Zidanom kako bi pronašli najbolji način za rastanak, ali je Velšanin ponovo “izdao”.

Navodno, Bejl je najpre zatražio još dva dodatna dana odmora poslije reprezentativnih obaveza, odigrao je regularno utakmice sa Finskom i Bugarskom, 3. i 6. septembra, a onda je zatražio odmor do danas, iako je trebalo da se pojavi u Valdebebasu u ponedeljak.

I kada je danas stigao u Madrid, odjednom je opet – povrijeđen?!

Madridski mediji prenose da je Bejl prijavio bol u kolenu, ali mu odavno više niko ne vjeruje, naročito pošto je bez problema odigrao 90 minuta prije samo tri dana protiv Bugarske. Bejl se prema navodima pojavio i samo otišao da radi u teretani, niti se vidio sa Zidanom niti sa ostatkom svlačionice.

Real uporno želi da proda Bejla zbog njegove ogromne plate od 15 miliona, a Velšanin ima još dvije godine ugovora i ne želi da se odrekne tolikog novca.

Madridski klub je pristao čak i da mu plati 15 miliona samo da ide, ali Bejl želi da sve rešava njegov agent koji govori da je Bejl srećan u Madridu, iako je svima jasno da tu nema istine.

Velšanin sada očigledno prkosi Realu i jasno je da će otežati odlazak, a niko ni ne pominje sporazumni raskid ugovora, jer u tom slučaju neće dobiti ni euro, a ako ostane do kraja, i da ne igra, tj. da igra samo golf i spava na tribini, zaradiće 30 miliona eura.

Na današnji dan: Jugoslavija je postala prvak Evrope VIDEO

Poraz u Izraelu: Željo završio nastup u Ligi Evrope