Adžić: Ponosan sam na ekipu

Rukometašice Budućnosti su izgubile od Podravke 29:26 na startu Lige šampiona, a trener “plavih” Dragan Adžić nije imao razloga da ne pohvali svoj tim.

„Ponosan sam na sve djevojke i na ono što su pokazale od prvog treninga u novoj sezoni, kako one najiskusnije, tako i one koje su ih sačekale u našem timu, ali i one najmlađe. Iako smo bili oslabljeni u Koprivnici, pokazali smo da sve zavisi od nas. Da nismo propustili dvije sedmice priprema i da nije bilo samoizolacije čitavog tima nakon pojave korona virusa, i ovaj tim bez 11 igračica mogao bi da bude konkurentan i da odigra čitav meč na nivou koji smo prikazali u prvom poluvremenu”, kaže Adžić.

„Problemi su, nadam se, iza nas. Gradimo igru i vjerujem da smo na pravom putu, zbog čega sam zahvalan igračicama i stručnom štabu. Ono što smo prikazali danas uliva mi nadu da možemo da dođemo do igre koja će početi da nam donosi bodove. Najvažnije je da rastemo kako sezona odmiče, jer nas je situacija natjerala na to, da sada moramo da se borimo da budemo među šest timova u grupi koji nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona”, objasnio je Adžić.

Slijedi CSKA.

„Ko je gledao duel između CSKA i Đera, mogao je da se uvjeri kakav kvalitet posjeduje ruski tim. Imaju nekoliko novih igračica i znamo da će to biti veliki ispit za nas. CSKA bi bio veliki izazov i da smo kompletni i da iza sebe imamo pet-šest odigranih utakmica u novoj sezoni. U svakom slučaju vjerujem da možemo pružiti dobro izdanje i to nakon što nam se pridruži nekoliko igračica, iako je jasno da njihova forma ne može da bude na očekivanom nivou”, zaključio je Adžić.

Lester furiozno počeo sezonu

“Blacklake Xtreme Triathlon Montenegro 2020”