Budućnost broji sitno do meča koji bi mogao da je dovede na korak od sna – plasmana u Ligu Evrope.

,,Plave“ od istorijskog rezultata dijele dvije prepreke. Prva je u četvrtak i zove se Sarajevo u Zenici, a ukoliko je preskoči čekala bi je mnogo atraktivnija – Seltik u Podgorici.

Budućnost je već premašila očekivanja mnogih, budući da nijesu bili brojni oni koji su vjerovali da tim Mladena Milinkovića može izbaciti Astanu u Kazahstanu (1:0).

,,Sigurno da niko osim nas nije vjerovao u prolaz protiv Astane jer se radi o velikom klubu, sa velikim budžetom i odličnim pojedincima. Međutim, odigrali smo sjajnu utakmicu, taktički i na planu borbe, i zasluženo prošli“, rekao je lijevi bek Nemanja Sekulić za Sportski.me.

Kako to obično biva na našim prostorima, skepticizam je zamijenila euforija.

Očekivanja javnosti su porasla, svi vjeruju da Budućnost može da eliminiše i Sarajevo.

Sekulić upozorava da ,,plave“ čeka ozbiljan protivnik.

,,Analizirali smo Sarajevo, radi se o zaista jakom timu sa sjajnim napadačkim kvartetom. Međutim, isto tako smo uočili i neke stvari gdje vidimo našu šansu i probaćemo da odigramo još jednu zrelu utakmicu. O borbi i našoj motivaciji neću trošiti riječi, moramo biti na 120 odsto mogućnosti i ponovo pružiti maksimum“, kazao je Sekulić.

FOTO: FK Budućnost

Koji je najveći adut Budućnosti?

,,Naša najveća snaga je zajedništvo i atmosfera koju imamo u timu. Posjedujemo i veliki kvalitet, ali on dolazi do izražaja samo ako smo svi u službi tima, što ova ekipa radi i to je ključ uspjeha Budućnosti“, istakao je za naš portal Sekulić, koji je u ovom prelaznom roku stigao iz Zete.

,,Zadovoljan sam kako sam se uklopio, međutim, sigurno da mogu još više i bolje. Treniram vrijedno svakog dana i nastojim da budem što bolji i doprinesem uspjehu tima.“

Leave a Reply