Okršajem u Beranama od 15.30 sati, fudbaleri Jezera i Titograda otvoriće danas šesto kolo Telekom 1. CFL.

Za oba tima meč je vrlo bitan – Plavljani su nakon startne pobjede nad Rudarom u naredna četiri kola osvojili samo dva boda, dok su ,,romantičari“ na dnu tabele, bez ijednog trijumfa.

– Nijesmo bili miljenici sreće. Kada podvučemo crtu, mislim da je trebalo da imamo bolji učinak. Pružili smo dobre partije, igrali dobro i protiv mnogo boljih rivala, ali doživjeli smo dva poraza kada to možda nijesmo zaslužili, a najbolji primjer je utakmica protiv Sutjeske. Međutim, to je prošlost, ne možemo se vraćati na to. Nadamo se da će nam se sve to vratiti i da ćemo i mi biti miljenici sreće da dođemo možda do bodova kada to i ne zaslužimo, jer sve je to fudbal – rekao je za Pobjedu Milija Savović, trener Jezera.

Titograd pokazuje napredak u igri, ali nikako da ,,probije led“ prvom pobjedom i krene u bijeg sa dna tabele.

– Loše smo počeli sezonu, ali podižemo kvalitet igre i u prethodna tri kola smo imali dobru igru, ali je opet nedostajalo malo sreće, pa je i rezultat izostao. Nadam se da ćemo tu našu dobru igru danas pretvoriti u prvu pobjedu i time prekinuti niz loših rezultata. Opet, radi se o ekipi u kojoj igraju mahom mladi igrači, pa vjerujem da moramo biti strpljivi i rezultat ce doći – poručio je štoper Amir Muzurović za klupski sajt.

Ostali mečevi na programu su sjutra, a derbi će se igrati na ,,Trešnjici“ između Zete i Podgorice.

⚽️ U subotu i nedelju se igraju mečevi šestog kola Telekom 1. CFL.

Posted by Telekom 1. CFL on Friday, September 25, 2020
IZVOR: FSCG

Leave a Reply