Popović: Očekujem veliku borbu, najvažnija je Crna Gora i naša želja

Bojana Popović biće desna ruka novog selektora naših rukometašica Kima Rasmusena.

“Očekujem borbu, a to je najvažnije. Ključni faktor je da selektor upozna ekipu, a sastav je specifičan. Najbitnija je Crna Gora i naša želja. Zato smo svi dostupni izazovu i stvarima koje će se desiti, a moja uloga je da da dam doprinos selektoru i cijeloj ekipi, jer sastav od svih najbolje poznajem”, rekla je Bojana Popović za Pobjedu.

Popović je na pravom mjestu, jer će na pravi način predstaviti sliku snage ekipe novom selektoru.

“Želim na najbolji način selektoru da dočaram i predstavim njihove mogućnosti, a onda će selektor na svoj način da uklopi stvari. Evropsko prvenstvo je veliki izazov sa više strana. Prije svega, nije samo rezultat važan, koliko kvalifikacije za Olimpijske igre.”

Smatra da Crna Gora nije favorit u grupi A.

“Nijesmo favoriti, ali ćemo se boriti na najbolji način. Mislim da je šampionat izazov u psihološkom smislu. Poznato je da će dosta stvari biti zatvoreno, sa strogim mjerama, a sa tribina neće biti dobre energije. Takođe je i aspekt zdravlja izuzetno važan, jer su u ovim okolnostima povrede česte i teške. Moraćemo igračice da sačuvamo”, istakla je bivša reprezentativka.

Reprezentacija Crne Gore premijerni meč odigraće sa najjačom selekcijom grupe – Francuskom. Nakon ove utakmice ,,lavice“ očekuje novi izazov protiv domaćina, a posljednji meč u grupi odigraće sa Slovenijom, koja je u jačem sastavu od prošlogodišnjeg sa SP u Japanu.

Vječnost i besmrtnost Dijega Maradone VIDEO

Operisan Klej Tompson