Selektor Radulović posjetio FK Budućnost

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović sa pomoćnicima Miodragom Džudovićem i Srđanom Kljajevićem je krenuo u radnu posjetu prvoligašima…

A prvi klub u koji je svratio – bila je Budućnost! Bio je to na neki način Radulovićev povratak na mjesto uspjeha poslije devet godina, gdje je osvojio šampionski pehar u sezoni 2011/12. uz pojedine rekorde, koje ova aktuelna generacija stiže i pokušava da sruši.

Radulović je konstruktivno razgovarao sa šefom stručnog štaba Mladenom Milinkovićem i pomoćnicima Božidarom VuksanovićemNikolom Vukčevićem i Srđanom Radonjićem, a zadovoljno je konstatovao da je Budućnost napredovala na svim nivoima (posebno stručno i oragnizaciono) u posljednje vrijeme (naročito u odnosu na periodu kada je on bio trener), a izuzetno je pohvalio rad stručnog štaba.

Naš novi selektor se “dotakao“ aktuelnih reprezentativaca iz naših redova, ali se poveo dijalog i o ostalim igračima, jer je Radulović svjestan da treneri na treningu mogu da vide neke stvari koje nisu vidljive na utakmici.

Iskusni strateg koji je pravio rezultate gdje god je radio je ponovio da poštuje domaće igrače, da je to naša najveća baza i da nikada neće bježati od njih, a mi smo zadovoljno primjetili da je gotovo kompletan stručni štab selektora Radulovića na neki način vezan za Budućnost.

Radulović je dijete kluba, bivši igrač i kapiten, a kasnije i trener, Džudović je prvi trenerski posao dobio u našem klubu kao pomoćnik (jedno vrijeme radio i kao prvi strateg), Lido Kljajević je branio za “plave“, dok je Vuksanović trener golmana i kod nas i u A selekciji.

Jezero počelo pripreme za nastavak sezone

Jadran bolji od Primorca