Bečić, Abazović, Lalošević čestitali lavicama plasman u Tokio

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je ženskoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

“Srdačne čestitke našim rukometašicama i stručnom štabu na plasmanu na Olimpijske igre. Uvjeren sam da će naše zlatne lavice, baš kao protiv Norveške i Rumunije, odigrati i u Tokiju. Samo uspjesi mire Crnu Goru. Crna Gora je uz vas”, naveo je Bečić na Tviter nalogu.

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović čestitao je ženskoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore plasman na Olimpijske igre u Tokiju

“Idemo u Tokiooooo. Hvala na radosti koju ste priredili našoj državi! Čestitke rukometašicama Crne Gore na velikom uspjehu i plasmanu na Olimpijske igre! Ponosni na naše Lavice”, napisao je Abazović na Tviteru.

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević je uputio čestitke ženskoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore, koja se plasirala na Olimpijske igre u Tokiju.

“Lavice, večeras Crna Gora slavi VAS. Vas, koje ste još jednom uspjele da svojom borbenošću, odgovornošću, nesalomivim sportskim duhom, vrhunskim talentom i radom, svoju državu učinite ponosnom i obezbijedite joj još jedne Olimpijske igre. Želim vam svu sreću na predstojećem takmičenju, uvjeren da ćete briljirati, kao i do sada”, poručio je Lalošević.

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović sa svojim timom, čestita je plasman ženske rukometne reprezentacije Crne Gore na Olimpijske igre u Tokiju.

“Kad bismo svi poštovali mjere, kao naše rukometašice, sportski dogovor i disciplinu, ne bi nam bilo premca. Lavice, srećno i svaka čast! Obećavam da ćemo da uradimo sve da vas uskoro gledamo uživo sa tribina. Disciplinom ste za primjer”, navodi se u poruci dr Borovinić Bojović.

Đukanović: Crna Gora slavi, bravo, naše lavice

Bile smo kao familija, na terenu i van terena, borile smo se za našu zemlju