Radulović: Veliko hvala igračima, bili su jači od svega

Miodrag Radulović je pobjedom debitovao na klupi reprezentacije Crne Gore. “Sokoli” su slavili u Rigi (2:1) na početku kvalifikacija za Mundijal.

„U 20 godina karijere nisam imao težu utakmicu. Kad vodite tim za koji navijate svim srcem – to se duplo preživljava. Imam mnogo toga iza sebe, bio sam na velikim takmičenja, ali ovo je bilo posebno“, kazao je Radulović i nastavio…

“Veliko hvala igračima. Bili su jači od svega – od hladnoće, terena, sudijskog kriterijuma, koji nije na nivou ovog takmičenja – i zasluženo pobijedili“, kazao je Radulović.

Crna Gora je gubila, a srećom da je Jovetić brzo izjednačio.

„Mi smo prije gola imali veliku šansu Ivanovića, kažnjeni smo iz njihove prve akcije. Međutim, još jednom se pokazalo kakvo majstorstvo imamo u timu. Rekao da Norvežani imaju Halanda, a mi Jovetića, da je to ista klasa – znam šta sam rekao. Svi su ispunili očekivanja, čestitam im na tome. U rekordno kratkom vremenu, ali uz mnogo sastanaka i priče, prepoznali su ono što hoćemo i želimo“, rekao je Radulović, podsjetivši da je Crna Gora igrala bez dva važna igrača Vukčevića i Tomaševića.

Novi meč “sokole” čeka u subotu, protiv Gibraltara “pod Goricom”.

Remi “zmajeva u Finskoj

Jovetić: Zahtjevna utakmica, najbitnije je da smo počeli pobjedom