Kristijano Ronaldo stiže u Beograd, Piksi: Možemo da pobijedimo svakog

Prvi, pravi veliki derbi sjutra će odigrati reprezentacija Srbije.

Nakon pobjede nad Republikom Irskom 3:2 na startu kvalifikacija za Mundijal – selekcija Dragana Stojkovića dočekuje zvaničnog prvaka Evrope Portugal, koju predvodi Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice.

Pred taj duel selektor Stojković je poručio da njegov tim može da pobjedi svakog.

“Za mnoge je Portugal najjači tim u Evropi. Imaju fantastičan individualni kvalitet. Dobar spoj mladosti i iskustva. Njhov trener Santoš vodi maestralno tu ekipu. Nećemo se predati. Veliki izazov, vjerujemo da svojim znanjem i kvalitetom možemo da pariramo Portugalu. Stalno potenciram na kolektivnom duhu. Moji igrači vjeruju u tu snagu. Sjutra ćemo kao grupa pokazati sve što možemo kako bi se suprostavili Portugalu. Mislim da sam jasan i da razumno govorim.  Moj tim može da dobije bilo koga na svijetu, bez obzira na ime protivnika. Vjerujem da ću uspjeti to da im usadim“, rekao je popularni Piksi.

U prethodnim kvalifikacijama za Euro Srbija je izgubila oba meča protiv Portugala.

„Učinićemo sve da prekinemo tradiciju. Posebno mi je u sjećanju poraz u Beogradu 4:2. Nije bilo dobro što smo im poklonili par golova, iako su oni drugo poluvrijeme odlično. Pogotovu Bernardo Silva, koji je za mene možda i njihov najbolji igrač. Moramo sjutra da budemo pažljiviji i pametniji“, kazao Stojković.

Meč se igra od 20.45 na stadionu “Rajko Mitić”.

Podgorica nakon drame slavila protiv Zlatibora

Budućnost poražena u “Stožicama”, odluka pada u Monte Karlu