Marković i dalje u vođstvu liste strijelaca

Golgeter Sutjeske, Božo Marković sa 15 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Vezista Budućnosti Draško Božović i napadač Rudara
Vuk Striković iz Rudara postigli su po 12, a po dva gola manje napadač Podgorice, Šaleta Kordić i igrači Dečića, Kristijan Vuljaj i Iljir Camaj.

Po osam postigli su igrači Budućnosti Dejan Zarubica i Igor Ivanović iz Budućnosti i vezista Sutjeske, Milutin Osmajić.

Napadač Iskre, Ivan Vuković strijelac je šest golova, dok su po pet postigli golgeter OFK Titograda, Marko Mrvaljević, Anđelo Rudović iz Dečića, igrači Zete Marko Burzanović i Goran Milojko, Miloš Zečević iz Rudara i Zaim Divanović iz Petrovca.

Po četiri puta u listu strijelci upisali su se Miloš Raičković iz Budućnosti, fudbaleri Iskre, Bogdan Milić i Zoran Petrović, igrači Zete Vasko Kalezić i Kođo Nijaveđi.

Po četiri pogotka postigli su i albanski internacionalac u dresu Jezera Ndue Mujeci, Japanac Arihiro Sentoku i Nikola Čelebić iz Podgorice, Nikola Janjić iz Sutjeske i Zoran Mikijelj iz Petrovca.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih šest golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović i Marko Ćetković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Podgorica bez šansi, Kadija i Spars u finalu ABA 2 lige

CFL 31. kolo: Pobjede Budućnosti i Dečića, remi Sutjeske