Pred fudbalerima Igala je 180 minuta velike borbe, u baražu, u kojem će pokušati da ostvare najveći rezultat u istoriji kluba, a to je plasman u 1. CFL.

Tim Marka Vidojevića u predstojećem dvomeču protiv Iskre, ima težak, ali ne i nemoguć zadatak da izbori elitu.

Kapiten Milo Đurković respektuje rivala, ali vjeruje u svoj tim.

“O ekipi Iskre, ne bih trošio riječi, jedan iskusan tim, sa izuzetno dobrim pojedincima, i sa jako teškim utakmicama iza sebe. Na nama je da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže i ostavimo srce na terenu. Vjerujem u moje momke i kompletan stručni štab i nadam se da ćemo se poslije ovog dvomeča svi zajedno radovati ulasku u prvu ligu”, kazao je Đurković za Sportski.me.

Put do elite za tim sa “Solila” neće biti lak, jer i Iskra ima ambicije da i naredne sezone bude dio prvoligaškog karavana…

“Imamo šta da pokažemo u baražu, jer ovaj rezultat nije slučajan. Najbitnije je da ulazimo kompletni u dvomeč i neka u fer i sportskoj atmosferi pobijedi bolji”, nastavlja Đurković.

Foto: FK Igalo 1929

Igalo je regularni dio sezone u Amplitudo 2. CFL završilo na trećem mjestu, iza Mornara i Arsenala.

Plasman je mogao biti i bolji, da nije bilo povreda, koronavirusa…

“Iza nas je dugo i naporno prvenstvo. Ostvarili smo primareni cil, a to je plasman u baraž. Ostaje mali žal, što smo u važnim momentima, bili pogođeni koronavirusom, jer bi, siguran sam rezultati bili još bolji”, zaključio je Đurković.

Leave a Reply