Osmajić: Dali smo novu energiju, mnogo znači mladost u svakom timu

Foto: FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odradila je danas tzv. trening oporavka nakon iscrpljujućeg meča sa Holandijom.

Dan nakon dobrog rezultata uvijek je lijep i pozitivan, takva je i atmosfera, optimizam je i pred posljednji meč, u utorak protiv Turske (20.45).

“Mislim da u prethodnim mečevima nismo imali mnogo sreće, sinoć smo pokazali kvalitet. Imamo još jednu utakmicu, vjerujemo da možemo da ponovo odigramo dobro. Ostalo je i motiva i energije”, kazao je Milutin Osmajić.

Crna Gora je u “ludom” finišu od 0:2 došla do 2:2, Osmajić upisao asistenciju debitantu Iliji Vukotiću za prvi gol.

Drugi je upisao Nikola Vujnović, neka nova lica su osvježila crnogorski tim.

“Dali smo novu energiju, mnogo znači mladost u svakom timu”, kazao je Osmajić, koji je imao značajnu minutažu u ciklusu koji se završava.

“U Kadisu igram špica, u nacionalnom timu imam malo drugačiju ulogu, ali odgovara mi i jedna i druga”, rekao je mladi Nikšićanin.

Osmajić je ovog ljeta prešao iz Sutjeske u Kadis, iz CFL u La Ligu. Izborio se za status u ekipi, nedavno je prošao i kroz probleme (suspenzija zbog incidenata u noćnom klubu), postao reprezentativac. Ukratko, iza njega je vrijeme velikih promjena…

“Jesu turbulentni dani, ali privikao sam se na sredinu u Španiji, ekipa me prihvatila, na meni je da radim i da se namećem”, kazao je Osmajić.

Foto: FSCG

Crna Gora sa 14 karatista na Svjetskom prvenstvu u Dubaiju

Džudović: Nadam se da u posljednjem meču nećemo prosuti ono što smo uradili protiv Holandije