„Bemax“ i u narednih godinu generalni sponzor RSCG

Foto: Stefan Ivanović

Rukometni savez Crne Gore i kompanija „Bemax“ potpisali su novi ugovor o sponzorstvu.

Na osnovu ugovora koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije „Bemax“ Miladin Mijajlović, jedna od najuspješnijh crnogorskih kompanija i u narednih godinu biće generalni sponzor „crnogorske kuće rukometa“.

To je drugi sponzorski ugovor potpisan u ovoj godini, nakon nedavnog produžetka saradnje sa kompanijom „SBbet“, čime se potvrđuje da su uspješne i društveno odgovorne kompanije zadovolje saradnjom sa Savezom, zbog čega nastavljaju da ulažu u razvoj našeg rukometa i podržavaju aktivnosti reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni.

Foto: Stefan Ivanović

„Nastavljamo saradnju sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija. Prošle godine smo zaključili ugovor i po prvi put dobili generalnog sponzora. Sada stavljamo paraf na nastavak saradnje, što je uvijek posebno zadovoljstvo, jer je potvrda da smo u periodu iza nas ostvarili zacrtane ciljeve. Djelovanje „Bemax“-a je primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije, jer su oni potvrdili da je ulaganje u sport najbolja investicija. Bez podrške generalnog sponzora ne bi bilo moguće ostvarenje svih aktivnosti u našem godišnjem kalendaru, pa vjerujem da je novi ugovor nastavak dobrih rezultata i dostojnog predstavljanja države na najvećim međunarodnim takmičenjima“, kazao je Kapisoda.

Foto: RSCG

„Cilj kompanije „Bemax“ od osnivanja bio je da pored zauzimanja jedne od liderskih pozicija u svojoj oblasti poslovanja, bude prepoznata i kao jedan od lidera u oblasti društveno odgovornog poslovanja, osluškujući potrebe zajednice i ispunjavajući ih kroz humanitarne aktivnosti – donacije i sponzorstva kojima je pomogla pojedince i udruženja u ostvarivanju svojih ciljeva. Zaključivanjem Ugovora sa Savezom imali smo za cilj da doprinesemo promociji rukometa i sporta uopšte kao jednog od ključnih faktora u razvoju pojedinaca i društva. Nastavkom te saradnje i u ovoj godini, željeli smo da damo dodatni podsticaj da naše rukometašice i rukometaše ostanu na putu kojim su i do sada hrabro koračali i predstavljali našu Crnu Goru na najljepši mogući način čineći sve nas srećnim i ponosnim na njihove uspjehe“, kazao je Mijajlović.

Đoković: Želim ponovo da igram u Melburnu, cilj su i Olimpijske igre u Parizu

Radović pred mečeve sa Mađarima: Utakmice koje će odrediti tok kvalifikacija