Miloš Vujović drugo najbolje lijevo krilo na planeti

Crnogorski reprezentativac Miloš Vujović osvojio je drugo mjesto u izboru “Handball planet-a” za najbolje lijevo krilo na svijetu u 2022. godini.

Miloš je osvojio 20 glasova. U anketi čitalaca specijalizovanog sajta Miloš je imao najviše glasova, na kraju je presudio novinarski žiri.

Sa 34 boda laureat je Šveđanin Hampus Vane, član Barselone.

“I sama prilika da budem u konkurenciji za najbolje lijevo krilo na planeti za mene je bila privilegija! Bila je rezultat uspješne godine koju sam imao zahvaljujući ne samo svom, već i predanom i profesionalnom radu saigrača, kako u klubu, tako i u nacionalnom timu. I drugo mjesto u izuzetnoj konkurenciji, doživljavam kao veliki uspjeh, na koji može da bude ponosna čitava Crna Gora, jer smo se posljednjih godina pozicionirali u samom vrhu evropskog i svjetskog rukometa. Posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da sam od vas – navijača, dobio najviše glasova u izboru za najboljeg na poziciji koju pokrivam, a 40% povjerenja obavezuje me da u 2023. godini budem još bolji i opravdam povjerenje svih vas. Vjerujem da će priča koju počinjemo za dva dana na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj, biti samo najava još jedne uspješne godine na klupskom i reprezentativnom planu!”, napisao je Vujović u objavi na Instagram profilu.

Najbolji rukometaš u 2022. godini je član Flensburga Džim Gotfridson.

Otkazan spust i veleslalom skijaša u Garmišu

Zvezda nemoćna protiv Reala