Kamp u Kolašinu pomjeren za avgust zbog koronavirusa

Osnivači Košarkaškog Kampa u Kolašinu Vlado Šćepanović i Savo Đikanović odlučili su da zbog Kovida-19, Kamp odlože za avgust, a svi zainteresovani biće blagovremeno obaviješteni o svim važnim detaljima, navodi se u saopštenju.

Nakon konsultacija koje smo imali sa autoritativnim predstavnicima Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti, donijeli smo odluku da Šesti Medjunarodni Košarkaški Kamp „Lovćen Osiguranje Basket Kamp Kolašin 2020“ odložimo za mjesec avgust.

Sagledavajući aktuelnu situaciju i svakodnevno povećanje broja zaraženih korona virusom, procijenili smo da bi početak Kampa 19 jula, kada je trebalo da počne Prva smjena, moglo da donese mogući rizik za učesnike.

Zbog toga smo odlučili da Kamp odložimo za mjesec avgust, a svi zainteresovani biće blagovremeno obaviješteni o svim važnim detaljima za avgustovski Kamp. Pratićemo situaciiju sa korona virusom, imati stalnu komunikaciju sa NKT-om i nadležnim zdravstvenim i epidemiološki službama i na osnovu toga donositi odluke.

Želimo da naglasimo da će u slučaju eventualnog otkazivanja kampa u avgustu, svim roditeljima koji su uplatili cio iznos ili dio rate, biti vraćen novac! Početkom mjeseca avgusta ćemo odrediti novi datum planiranih smjena na kampu, i sve roditelje blagovremeno obavijestiti o svemu.

Vjerujemo da će disciplina, odgovornost, poštovanje mjera NKT-a, na šta pozivamo sve gradjane, učiniti da se epidemiološka situacija, značajno poboljša u avgustu. Naše dodatno ohrabrenje kao organizatora Kampa je da je naš domaćin, grad Kolašin i dalje sredina u kojoj nijesu zabilježeni slučajevi inficiranih od korone.

Poštujemo mjere, da bi se u avgustu sa košarkaškom loptom, vidjeli i družili u Kolašinu.

Klub sa Škvera slavi 98-mi rođendan

Marku Ćetkoviću Trofej Radija Crne Gore