Legenda u Kotoru: Sandro Sukno zvanično trener Primorca

Sandro Sukno je i zvanično postao trener vaterpolista Primorca.

Proslavljeni Hrvat, jedan od najboljih vaterpolista na svijetu posljednjih petnaestak godina, danas je potpisao ugovor sa kotorskim klubom.

„Ovim potpisom smo se i službeno dogovorili i postao sam trener Primorca, što mi čini veliko zadovoljstvo. Na čelu sa predsjednikom Mlađanom Janovićem krećemo u ozbiljnu organizaciju, jer Primorac zaslužuje da se vrati na stare staze, kada je prije desetak godina bio i prvak Evrope.

Mislim da su momci jako talentovani, ali nažalost nisu imali uslove za rad, tako da primarno očekujemo skoro otvaranje bazena, kako bi mogli organizovati cijelu strukturu kluba i krenuti ozbiljno da radimo. U dogledno vrijeme očekujemo postizanje rezultata u igri, što je najbitnije u sportu. Želja nam je da pobjeđujemo”, rekao je Sukno.

Janović je nedavno postao predsjednik, a Antonio Petrović sportski direktor Primorca.

„U dogovoru sa sportskim direktorom Petrovićem smo procijenili da je Sukno pravi izbor. Vjerujemo da će pored ozbiljnog i predanog rada dodatni stimulans mladoj ekipi u prvom timu biti i to što za trenera imaju vaterpolo legendu poput njega. Ovim potezom, takođe, pokazujemo i da smo odlučni u namjeri da Primorac vratimo na staze uspjeha. Svjesni smo da nam predstoji dug put, ali i uvjereni da upornim radom i ovakvim vaterpolo imenima možemo uspjeti”, kazao je Janović.

Spasojević se vratio u Sutjesku

Zvezda vraća Gelora Kangu