Pipen: Moj odnos sa Džordanom je sjajan, kao i uvijek

Džordan i Pipen
Džordan i Pipen

Bivši košarkaš Čikago Bulsa, Skoti Pipen rekao je da je njegov odnos sa Majklom Džordanom i dalje sjajan, te da su njih dvojica i dalje prijatelji.

Pipenovi prijatelji govorili su da se on povukao u sebe nakon emitovanja epizoda koje su ga prikazale u lošem svjetlu, a u jednoj od njih Džordan je kritikovao svojeg najpouzdanijeg saigrača zbog odluke da operaciju odloži za početak sezone 1997/98 umjesto da je odradi tokom ljeta. Time je Pipen želio napakostiti upravi Bulsa, s kojom je godinama bio u sukobu zbog novog ugovora.

Prilikom gostovanja u podkastu “Da Windy City” Pippen se konačno otvorio na tu temu. Uvjerava javnost da je između njega i Michaela sve u redu.

“Moj odnos sa Džordanom je sjajan, kao što je uvijek i bio”, rekao je Pipen.

U Posljednjem plesu prikazane su sve najružnije stvari iz Pipenove karijere, od odbijanja da uđe u igru jer je trener Fil Džekson šut za pobjedu namijenio Toniju Kukoču, preko ponašanja prema generalnom menadžeru Džeriju Krausu, pa sve do spomenute kontroverzne odluke da operacijom žrtvuje početak sezone umjesto ljeta koje je proveo odmarajući se.

“Skoti je pogriješio u tom scenariju. Mogao je ići na operaciju na kraju sezone. Sad moram početi sezonu znajući da njega nema, ali moramo pronaći način da pobjeđujemo”, rekao je tada Džordan.

Ipak, Pipen tvrdi da su on i Džordan i dalje prijatelji.

“Dokumentarac nije promijenio naš odnos, bit ćemo prijatelji zauvijek”, rekao je Pipen.

Zvanično: Gaga Radojičić trener Sutjeske

Uefa o pojavi korone u Realu: Uvjereni smo da neće dovesti u pitanje odigravanje meča