Pred put u Andoru fudbaleri Iskre testirani na koronavirus

Fudbaleri i stručni štab Iskre obavili su danas na stadionu “Braće Velašević” testiranje na koronavirus prije odlaska u Andoru na meč kvalifkacija za Ligu Evrope protiv Santa Kolome.

Iskra ka Andori kreće u srijedu čarter letom iz Podgorice.

“Dugo smo čekali ovaj istorijski trenutak da, konačno, “osvojimo“ Evropu. Vjekovni san je pretočen u javu i ova generacija ambicioznih mladića pred sobom ima još jedan težak zadatak, da po ko zna koji put ostave srce na terenu i ovjere prethodne uspjehe prije svega bronzu iz minulog šampionata. Nemam dilemu da će svi pružiti maksimum kako bi obradovali veliku armiju navijača i sve iskrene ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu u gradu na Zeti koji očekuju povoljan rezultat iz Andore”, rekao je prvi čovjek kluba Blažo Šaranović.

Duel u Andori počinje u četvrtak u 19:30.

“Takođe raduje činjenica da je forma ekipe u usponu i da kolektivna igra dolazi sve više do izražaja. Svjesni smo da nema lakih protivnika sa amaterskim predznakom, bez obzira odakle su, naprotiv naša ozbiljnost i profesionalizam u ovom slučaju moraju biti u prvom planu ukoliko želimo da ostvarimo još jedan cilj i nastavimo seriju odličnih nastupa kako na domaćem tako i međunarodnom planu, dodao je Šaranović.

Dva košarkaša Huventuda imaju koronavirus

Silva dobija statuu ispred stadiona Sitija