Fanovi doniraju novac za troškove sahrane Majkla Odža

Nakon tragične smrti nekadašnjeg košarkaša Crvene Zvezde Majkla Odža, na sajtu “Gofundme” pokrenuta je akcija za doniranje novca njegovoj porodici za troškove sahrane.

Akciju je pokrenula njegova porodica koja se oglasila i zamolila ljude da pomognu. Već su počele donacije u iznosu od 10, 50 ili 100 dolara.

Odžo je preminuo u Beogradu od posljedica srčanog udara.

“Kako su se vijesti o ovoj tragediji proširile sveijtom, bilo je jasno koliki uticaj je ostvario prije svoje smrti. Ne samo na živote njegovih prijatelja i voljenih osoba, već i na navijače koji su ga zavoljeli.

U ime njegove porodice, hvala svima na podršci i ljubavi. Zbog iznenadne smrti, Majkl nije stigao da ostavi testament. Dok njegovo imovinsko stanje ne bude riješeno, njegova porodica će iz sopstvenog džepa sve finansirati. Molimo vas za svaku vrstu pomoći koja će im olakšati troškove, kako bi njihov sin, brat i ujak bio konačno sahranjen u Nigeriji u prisustvu najbližih. U Majklovo ime, trudite se da steknete nove prijatelje na svakom koraku. Hvala vam i bog vas blagoslovio”, piše u poruci na sajtu.

WADA sprema revolucionarni doping test?

Uefa traži izuzeće od karantina za fudbalere nakon putovanja