KK Milenijum za novi milenijum VIDEO

Nakon dvije godine rada sa mlađim kategorijama Košarkaški klub Milenijum odlučio je da organizaciono zakorači na stepenicu više.

Podgorički košarkaški Golden stejt krenuo je u novi projekat, formiranjem seniorskog tima, koji će se takmičiti u prvoj B crnogorskoj košarkaškoj ligi.

Sportski direktor KK Milenijum Mladen Konatar je kazao da se ambicije tu ne završavaju…

„Krenuli smo sa formiranjem seniorskog tima i ambicije su da se prijavimo u prvu B crnogorsku ligu. Dogovorili smo saradnju sa trenerom Balšom Pterovićem kao i sa nekoliko renomiranih košarkaša koji su igrali prvoj B i u Erste ligi. Plan da se što se bolje pripremimo i spremni dočekamo početak šampionata kako bi ostvarili primrni cilj kluba a to je ulazak u Erste ligu“, kazao je Konatar.

Uloga trenera povjerena je Balši Petroviću.

„Ambicije su da uđemo u Erste ligu. Očekujemo dobar odnos igrača, prema treningu kako bi ostvarili cilj. Roster je spoj mladosti i iskustva – nadamo se da će doći još igrača sa strane, kako bi ojačali roster za ulazak u viši rang“, kazao je Petrović.

I Miloš Radović dobio je novu ulogu, biće kapiten Milenijuma – poziv kaže nije mogao odbiti a objasnio je i zašto…

„Izuzetno sam zadovoljan treningom, ambijentom zalaganjem mladih momaka i nas starijih. Poznajem ljude koji vode klub više od deceniju i zato sam tu. Ambicije su da uđemo u najviši rang crnogorske klupske košarke“, kazao je Radović.

Kvalifikacije za Sinsinati: Danka Kovinić eliminisana

Lovren: Da li samo namjerno udario Ramosa zbog toga što je povrijedio Salaha? Da, moguće je…