U Koprivnicu bez 11 igračica, u sastavu Radmila Petrović i šest juniorki

Rukometašice Budućnosti u petak ujutru putuju za Koprivnicu, gdje će u nedjelju protiv hrvatske Podravke odigrati premijerni meč u novoj sezoni Lige šampiona.

U duelu protiv hrvatskog šampiona, trener Dragan Adžić neće moći da računa na čak 11 igračica, zbog čega su za premijerni meč u novoj sezoni prijavljene nove igračice.

Zbog oporavka od corona virusa koji su uspješno prebrodile, sa ekipom u Koprivnicu neće putovati kapiten Milena Raičević, Jovanka Radičević, Tatjana Brnović, Ema Ramusović, Katarina Džaferović, Andrijana Popović, Jovana Ilić, Milena Vujisić, Itana Grbić i Nađa Kadović, te Valerija Maslova zbog povrede ramena.

Za duel protiv Podravke pored predsjednice kluba Radmile Petrović, koja je igračku karijeru završila nakon Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine, a koja je u proteklom periodu trenirala sa timom i izrazila želju da pomogne u situaciji kada trener Adžić ima dosta problema sa sastavom tima, prijavljene su i juniorke – Anastasija Krivokapić, Gordana Marsenić, Sara Gugač, Mina Novović, Milica Anđušić i Sara Senić.

Duel Podravka – Budućnost igra se u nedjelju u 16 sati.

U preostalim mečevima prvog kola grupe B, sastaće se Brest – Ramniku Vlčea, Odenze – Borusija Dortmund i CSKA – Đer.

Kakav peh! Zaniolo opet pokidao ligamente

Nepravda je da u Rimu nema publike