Obilježen Međunarodni dan univerzitetskog sporta: Bulatović osvojio četvrtu titulu

U sklopu proslave 20. septembra, Međunarodnog dana univerzitetskog sporta i Evropske nedelje sporta, Studentski sportski savez Crne Gore organizovao je aktivan vikend za studente.

U subotu je organizovana planinarska tura gdje su se studenti upoznali sa prelijepim predjelima moračkih planina a osvojen je vrh Veliki Zebalac 2129mnv.

Foto: Studentski sportski savez Crne Gore

Juče je na terenima TK AS u Podgorici održano XV Studentsko prvenstvo Crne Gore u tenisu. Učešće je uzelo ukupno 23 studenata sa svih crnogorskih univerziteta.

U veoma jakoj konkurenciji viđeno je dosta zanimljivih mečeva a četvrtu titulu u nizu osvojio je Matija Bulatović, student Medicinskog fakulteta. U reprizi prošlogodišnjeg finala Bulatović je porazio Andriju Jokovića sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje rezultatom (9:3) te je tako zasluženo odbranio tron.

Prethodno, i Bulatović i Joković grupnu fazu završili su sa maksimalnim učinkom, a ni u četvrtfinalu nisu imali velikih problema sa protivnicima. U polufinalu je Bulatović slavio ubjedljivo (9:0) protiv Igora Vučića sa FTH Kotor, dok je Joković posle velike borbe trijumfovao protiv Alekse Miloševića sa Fakulteta političkih nauka rezultatom 9:7.

Foto: Studentski sportski savez Crne Gore

Medalje i diplome najboljima uručio je direktor Teniskog kluba AS Milorad-Miško Asanović.

S obzirom da studijska godina još nije počela a da je aktuelna situacija oko COVID-19 složena za organizaciju većih aktivnosti, Studentski sportski savez Crne Gore je zadovoljan odzivom studenata za učešće uz akcenat na to da su ispoštovane sve mjere NKT-a kako bi ove aktivnosti protekle u najboljem redu.

Skromnom Realu samo bod u San Sebastijanu

Zidan o Joviću: Nemam ništa protiv njega VIDEO