Meridianbet novi sponzor VPSCG

Kompanija Meridianbet novi je sponzor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore. Saradnja je dogovorena na 15 mjeseci, a ugovor su na pres konferenciji potpisali Lucija Anđelić PR Meridianbet i direktor VPSCG Radovan Milinić.

“Potpisivanje ugovora dolazi u otežanim okolnostima za funkcionisanje cjelokupnog sporta zbog pandemije koronavirusa. Zbog toga mi u Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore izražavamo posebnu zahvalnost što se kompanija Meridianbet odlučila za saradnju sa nama. Iskreno se nadamo da je ovo samo početak višegodišnje uspješne saradnje, a mi u VPSCG ćemo uraditi sve da naš novi sponzor, kroz aktivnosti našeg saveza dobije što značajniji propagandni karakter. Ugovor je potpisan do kraja naredne kalendarske godine, kada našu reprezentaciju očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre, a nadamo s ei očekujemo plasman na ovu najznačajniju sportsku manifestaciju. Stoga, podrška Meridianbeta dolazi u pravom trenutku”, kazao je direktor VPSCG Radovan Milinić.

PR kompanije Meridianbet Lucija Anđelić ističe veliko zadovoljstvo što je ostvarena saradnja sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore.

“Zaista nam je zadovoljstvo biti dio njihovog tima, jer je ovo jedan od najtrofejnijih Saveza u Crnoj Gori. Za početak saradnje da im poželimo sreću u narednim utakmicama i da nam donesu što više medalja”, kazala je Anđelić.

Milinić je predstavnici novog sponzora uručio vaterpolo kapicu i majicu vaterpolo reprezentacije.

Kreće ABA liga: Budućnost dočekuje Split

Zidan u problemu: Pauza za Karvahala