Janković: Sa Letonijom kao da je kvalifikacioni meč

Fudbalska reprezentacija Crne Gore sastaće se sjutra sa Letonijom u prijateljskom meču.

Utakmica koja će početi u 18 sati biće uvertira za duele sa Azerbejdžanom i Luksemburgom u Ligi nacija.

,,Okupili smo se dva-tri dana pred utakmicu, tako da nema previše vremena da se uigramo, analiziramo i radimo – jednostavno takvi su termini. Selektor je pozvao dosta novih igrača – jeste prijateljska utakmica, ali će poslužiti igračima koji su dobro igrali u domaćim klubovima kao nagrada za dobar rad. Mislim da svi treba da je shvate kao da je kvalifikaciona i šansa da se dokažu. Svako ko bude istrčao na teren potrudiće se da odigramo što bolju partiju i pobijedimo”, rekao je Marko Janković.

,,Sokoli” nemaju mnogo informacija o Letoncima, otkrio je Janković.

,,Najbitnije je da znamo ono što mi treba da radimo. Ako mi budemo pravi na terenu, milsim da ne bi trebalo da puno brinemo o protivniku – kazao je Cetinjanin rođen 1995. godine,

Italijanski mediji prenijeli su sinoć da je Jankoviću u finišu prelaznog roka propao transfer u Frozinone.

,Bilo je ponuda Kjeva i Frozinonea, ali ostao sam u SPAL-u i po mom mišljenju, u sistemu 4-3-3 koji forsira novi trener Marino Paskvale, mogu da pružim dosta i da pomognem ekipi da pokuša da se vrati u Seriju A. To su nam ambicije – prošle polusezone sam bio u Krotoneu, koji je ušao u elitu, takao da mislim da može da se sve ponovi”, objasnio je Janković.

Sin NBA legende na pozajmici u Podgorici

Kvalifikantkinja u polufinalu Rolan Garosa