Tejić stiže u Budućnost?

Nakon povrede Alekse Ilića, koji je danas drugi put u karijeri operisao koljeno, Košarkaški klub Budućnost Voli dao se u potragu za novom ,,četvorkom“, koja bi rasteretila Danila Nikolića.

Izbor je, kako pišu Vijesti , pao na Marka Tejića. Podgorički list navodi da je nekadašnji talenat Crvene zvezde dogovorio saradnju sa ,,plavima“, ali će prvo trenirati sa filijalom, Studentskim centrom, kako bi se procijenilo da li može da pomogne prvom timu.

Tejić (25) je kao mlad igrač nastupao za Zvezdu, a bio je na pozajmici u FMP-u i Megi. Dodaje se da mu ovo neće biti prvi angažman u Crnoj Gori jer je 2017. igrao za Sutjesku na kvalifikacionom turniru za ABA 2 ligu.

Potom je nosio dres grčke Trikale i poljskog Košalina, a prošle sezone se vratio u FMP, u čijem dresu je bilježio 5,4 poena i 1,8 skokova za prosječno 11 minuta u ABA ligi.

Vijesti pišu i da Budućnost na mjestu beka, gdje je Mijović precrtao Rašada Vona, razmišlja da angažuje Kajla Gibsona, člana šampionske generacije iz sezone 2017/18.

NBA liga izgubila 694 miliona dolara zbog otkazanih utakmica

Juventus zbog koronavirusa prekinuo rad svih mlađih kategorija