Mornar u problemu pred crnogorski derbi, Pavićević: Ne mogu da razmišljam o pripremi meča

Košarkaši Mornara i Budućnost Volija trebalo bi sjutra od 19 sati da se sastanu u petom kolu Evrokupa.

Barani su poslije četiri uzastopne pobjede pretrpjeli dva poraza, ali nijesu negativni rezultati jedino što muče trenera Mihaila Pavićevića.

,,Mornari“ su zbog dva slučaja koronavirusa odgodili duel sa Borcem u ABA ligi, a situacija nije mnogo bolje ni pred sjutrašnji meč, rekao je Pavićević.

,,Iz više razloga nije mi lako da govorim o košarci, situacija nije uopšte dobra. Ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego koliko ću igrača imati na treningu i ko je sljedeći da bude pozitivan na koronu. Iskren da budem, o utakmici teško šta mogu reći. Budućnost je apsolutni favorit, imaju sjajan tim, igraju odlično. Do unazad sedam dana i mi smo izgledali odlično i ponosio sam se igrama koje smo pružali, ali veća sila nas je dovela u ovu situaciju. Nimalo nije lako, još ne znamo u kojem sastavu ćemo nastupiti u srijedu. Za sada sigurno bez četvorice koji su među glavnim igračima. Nadamo se da će se na tome završiti i da ćemo moći da se vratimo normalnom radu. Sve ovo pomalo gubi smisao. Bojim se da će na kraju uspjeh ostvariti ona ekipa koja bude imala sreću sa Kovidom“, zaključio je Pavićević.

Podkast – gost Miloš Vujošević

Liga nacija: Azerbejdžan – Crna Gora na ,,Maksimiru“