Omladinac organizator međunarodnog kampa

Foto: KK Omladinac

Podgorica, (MINA) – Međunarodni kamp Montenegro kumite kamp 2020. biće održan od 4. do 9. novembra u Podgorici, u organizaciji Karate kluba Omladinac, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Navodi se da će kamp, uz poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela, biti održan u dvorani Gimnazije Slobodan Škerović.

Najavljen je, osim crnogorskih, dolazak karatista i trenera iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine (BIH), Makedonije, Kosova i Albanije.

“Dolazak iz Hrvatske najavili su osvajači evropskih i svjetskih medalja, Ivan i Anđelo Kvesić, Jelena Pehar i Petra Nuić. Iz BIH dolaze seniori Stefani i Sandro Kresic, Mensur Đozić, Hamza Čajić, dvostruki kadetski prvak Evrope i bronzani sa svjetskog prvenstva 2015. godine”, piše u saopštenju organizatora.

Navodi se da će od takmičara sa Kosova nastupiti juniori Albinot Selmani i Arlind Selmanaj i seniori Ili Cenaj, Orges Arifi i Blodin Pakaštica.

“Naš gost na kampu biće i albanski reprezentativac Bekim Baša, kao i borci iz Makedonije Petar Zaborski, Petar Spasenovski, David Petkov, Gligor Petkov i Abdurahim Idrizi”, piše u saopštenju.

Od crnogorskih karatista nastupiće Marina Raković, Ana Drašković, Ksenija Rajović, Milena Jovanović, Dragana Konjević, Milica Jeknić, Bojan Bošković, Mario Hodžić, Nenad Dulović, Andrija Fatić, Andrija Danilović, Emre Saljiu, Jovan Fatić, Marko Milutinović, Balša Miličković, Sara Radenković, Luka Ivanović, Filip Bošković i Ognjen Otašević.

“Napominjemo da je kamp besplatan. treninzi će biti od osam do deset, odnosno od 14 do 16 sati”, saopšteno je iz podgoričkog karate kluba Omladinac.

Radović: Viza za Tokio nagrada za višegodišnji sistematski rad

Mornar – Ulm: Pobjeda otvara vrata Top 16 faze Evrokupa