Košarkašice počele pripreme

Naše najbolje košarkašice počele su pripreme za duel protiv Izraela u okviru novembarskog kvalifikacionog prozora za Eurobasket.

Košarkašice će odraditi tri treninga u dvorani “Verde”, a u ponedjeljak putuju za Grčku gdje se igra naš “balon”.

Svim djevojkama urađen je PCR test su negativne na Kovid-19 pa će biti na raspolaganju selektorki Jeleni Škerović, koja će se u Grčkoj priključiti timu.

Sa djevojkama u Podgorici radi trener Dušan Dubljević.

I mi, kao i ekipa Izraela smo u teškoj situaciji zbog svih dešavanja zbog Kovida-19. Ono što je košarkaški bitno da imamo vrlo malo vremena za pripremu. Potrudili smo se da dođemo do što više informacija o njihovom timu i mislim da ćemo na pravi način se pripremiti i pokušati da dođemo do jako bitne pobjede. Izraelke igraju atipično, posebno u odbrani. Nadam se da ćemo se adaptirati na taj njihov način igre i doći do pobjede”, rekao je Dubljević.

Milica Jovanović vjeruje u povoljan ishod meča…

“U ovom trenutku nismo sigurni u kom će sastavu Izrael igrati. Ono što smo gledali je ta utakmica protiv Švedske, koja je sada već igrana prošle godine i koju su ubjedljivo izgubili. Zato moramo da brinemo o nama, da se što bolje pripremimo u ovih nekoliko dana i pokušamo da pobijedio meč”, rekla je Jovanović

Pokrenuta istraga protiv Lacija

Simonović ne izlazi na NBA draft