Mornar sjutra u Malagi sa Unikahom VIDEO

Košarkaši Mornara igraće sjutra u Malagi sa Unikahom utakmicu sedmog kola B grupe Evrokupa.

Barski tim prvi međusobni duel dobio je 90:80, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je polovičan učinak, po tri trijumfa i poraza.

Mornar je sva tri trijumfa ostvario u svojoj dvorani, u kojoj je, osim Unikahe, dobio i Budućnost Voli i Brešu.

“Malaga igra u jakom ritmu 40 minuta, pogotovo na domaćem terenu. Ako počnemo s njima da trčimo i da se nadigravamo u toj tranzicionoj igri, onda nam se ne piše dobro. Moramo biti vrlo mudri, pametni, da probamo da ih usporimo, da im ne damo lake poene iz tranzicije gdje su oni zaista izuzetno jaki i sa pametnim napadom pokušamo da iskontrolišemo tu tranzicionu igru”, rekao je trener Mihailo Pavićević.

Unikaha je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisala četiri pobjede, a osim od Mornara izgubila je i u Parizu od  Bulonj Metropolitana.

Unikaha i Mornar odigrali su do sada tri meča, od koji su dva pripala španskom timu.

Unikaha je 2018. godine slavila u oba duela – 96:85 u Baru, a pred svojim navijačima 111:76.

“Svaka utakmica je meč lopta. Ne samo za nas nego za svakoga. Svih šest ekipa imaju šanse, neko veće neko manje. I mi u svaki meč ulazimo da iskoristimo šansu, ako nam se ukaže. Ako jednom dobijete nekoga onda ne bi trebalo da bude i drugi put iznenađenje. Znamo da će biti izuzetno teško, idemo da damo sve od sebe. Preostalih četiri utakmice u Evrokupu je svaka meč lopta”, zaključio je Pavićević

Utakmica u dvorani Martin Karpenja počeće u 19 sati i 30 minuta.

Nova sezona počinje 22. decembra

Maradona uskoro napušta bolnicu