Kašćelan: Nijesmo zaslužili da pobijedimo Rabotnički

Trener Podgorice, Zoran Kašćelan kazao je da očekuje da njegov tim izvuče pouke iz poraza od Rabotničkog, u drugom kolu ABA Druge lige (76:70).

Kašćelan je čestitao rivalu na pobjedu, navodeći da Podgorica, kada se sve uzme u obzir i nije zaslužila da pobijedi.

„Od starta se vidjelo da su mnogo bolje psihološki pripremljeni. Zao sam da će morati da naprave reakciju nakon poraza u prvom kolu. Nije realno bilo da izgube sa onolikom razlikom. Pripremali smo se da igramo protiv ekipe koja je iskusna i ima dobre šutere, Trebali smo da odgovorimo agresijom, što smo i uradili u prvom meču“, rekao je Kašćelan nakon meča.

On je istakao da je teško kada utakmicu počnete sa 30 primljenih poena u prvoj četvrtini.

„Kasnije smo pokazali reakciju i želju, ali kada se sve pogleda mislim da nijesmo zaslužili pobjedu. Ovo nam je velika škola, iako smo u najavi govorili da nas očekuje težak meč. U balonu je kratak period za oporavak, moramo se navići, na nama je da izvučemo pouke i budemo spremni za narednu utakmicu“, rekao je Kašćelan.

Komentarišući narednog rivala, kazao je da Sutjesku dobro poznaje i da su igrali sa njima na početku Prve crnogorske lige.

„Vjerujem da ćemo napraviti reakciju, jer ne smijemo dozvoliti da nam se ponovi prva četvrtina iz duela sa Rabotničkim“, rekao je Kašćelan.

Poraz Podgorice od Rabotničkog

Konli ostaje u Juti