Mornar sjutra u Breši VIDEO

Košarkaši Mornara u srijedu gostuju Breši I žele da se pobjedom primaknu drugoj fazi Evrokupa.

Duel osmog kola u dvorani Palaleoneza A2A počeće u 20 sati i 30 minuta.

“Nas svaka pobjeda približava drugom krugu, svaki poraz udaljava. Mi smo imali meč loptu protiv Ulma u prošlom kolu, nismo je iskoristili, uglavnom iz objektivnih razloga, jer su nas problemi sa koronavirusom poremetili i ostavili dubok trag. Nadam se da smo se izvukli iz toga”, rekao je trener Barana Mihailo Pavićević.

Barski tim prvi međusobni duel dobio je 95:76, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je tri pobjede i četiri poraza.

Breša je upisala samo jedan trijumf, protiv Ulma u svojoj dvorani, uz pet poraza.

Pavićević je kazao da njegov tim svaka pobjeda približava drugoj fazi, a poraz udaljava od nastavka takmičenja.

 “Mi smo imali meč loptu protiv Ulma u prošlom kolu, nismo je iskoristili, uglavnom iz objektivnih razloga, jer su nas problemi sa koronavirusom poremetili i ostavili dubok trag. Nadam se da smo se izvukli iz toga”, rekao je Pavićević.

On je istakao da mu je žao što Mornar nije pobijedio Ulm u svojoj dvorani, navodeći da bi tada imali jasnu situaciju i sve bi zavisilo od njih.

 “Šta je tu je, idemo u Italiju da pokušamo da napravimo brejk i primaknemo se drugoj fazi. Biće dosta kalkulacija, a mi nemamo šta da kalkulišemo”, istakao je Pavićević.

On je saopštio da će barska ekspedicija na dan meča otputovati u Italiju čarter letom.

“Trebalo je da idemo autobusom, ali je Đoko Pavićević organizovao čarter. Nadam se da će igrači cijeniti taj njegov trud i to što iz kreveta misli na nas i omogućava najbolje moguće uslove. To bi trebalo da nam bude motiv više”, naglasio je Pavićević.

Čegar: Paraatletičari uprkos pandemiji opravdali očekivanja

Pedri: Hvala Realu što me je odbio