Pavićević: Kao treneru mi je lako, imam mnogo toga na raspolaganju

Mornar je na najbolji način završio godinu – u posljednjem meču u 2020. pobijedio je u Čačku ekipu Borca 87:76 i nastavio odličnu sezonu, u kojoj ima skor 10-2.

“Čestitke mojim igračima na pobjedi i dobroj igri u većem dijelu meča. Lijepo je ovu godinu, koju ne pamtimo po dobrom, završiti na ovaj način. Drago mi je što su igrači na pravi način shvatili ovu utakmicu, jer sam upozoravao da je ovo jedno od najtežih gostovanja”, rekao je trener Mihailo Pavićević.

On je naglasio da je njegova ekipa, kada je kompletna, veoma nezgodna i da može da igra protiv svakoga.

“Meni kao treneru je lako, jer imam mnogo toga na raspolaganju, imam rezervnu varijantu, mnogo opcija… Drago mi je što su se proradili neki igrači koje smo čekali, prije svega mislim na Milka Bjelicu, koji nam je mnogo važan. Biće nam potreban svaki igrač u nastavku sezone, jer se vraćamo igri na dva fronta”, naglasio je Pavićević.

Trener Borca Marko Marinović istakao je snagu Mornara.

“Mornar je pokazao koliko je kvalitetan i moćan na svim pozicijama. Imaju Pulena, koji je jedan od najboljih Amerikanaca koji je ikada igrao ABA ligu. Nije to pokazao samo večeras, već i na svim prethodnim mečevima. On je nezaustavljiv”, rekao je Marinović.

Žoc gledao pobjedu Mornara u Čačku

Radonjićeva Zvezda srušila PAO VIDEO