Sutjeska krenula sa pripremama, Radović: Vjerujemo u momke koji su tu

Fudbaleri Sutjeske počeli su pripreme za drugi dio sezone – Nikšićani su danas odradili prvi trening, a trener Miljan Radović na raspolaganju je imao 25 fudbalera.

“Krećemo danas. Nadam se da će momci biti zdravi što je u ovom momentu najbitnije – dosta je nezgodno ako neko iskoči iz ritma u ovom periodu“, kazao je Radović.

Sutjeska će trenirati u Nikšiću do 23. januara, u međuvremenu – 19. januara – odigrati prvi kontrolni meč sa japanskom Adrijom na domaćem terenu, a potom se preseliti u Budvu. Na primorju Sutjeska ostaje dvije nedjelje. Za kraj – odlazak na Memorijalni turnir “Andrija Anković“ u Gabeli, gdje će protiv Zrinjskog 12. februara imati generalnu probu pred nastavak šampionata. Ekipa će odigrati najmanje sedam pripremnih mečeva, a Radović poručuje da će svim igračima dati šansu.

“Mi već imamo jedan kvalitet u našem timu. Imamo dosta dobrih fudbalera, možda će doći jedan ili dva prava pojačanja, ako smatramo da će nam trebati“, kazao je Radović, dodavši da svi igrači imaju ugovore, ali da će možda i biti odlazaka.

“Dobro ćemo i to da procijenimo. Oslanjamo sa na momke koji su ovdje – mi u stručnom štabu vjerujemo u njih“, poručio je Radović.

Sutjeska u drugi dio sezone ulazi sa treće pozicije. Lider Budućnost ima 19 bodova, a Dečić na drugom mjestu bod više od Nikšićana.

Prvenstvo se nastavlja 19. februara, prvi meč je i derbi – protiv Budućnosti u Podgorici.

Foto: FK Sutjeska

Zeta počela pripreme, Dostanić: Prihvatio sam poziv mojih prijatelja

Budućnost sjutra počinje nastup u Top 16 fazi Evrokupa, povratak Mijovića